'Harry Potter'-schurk over mogelijke terugkeer in nieuwe film

'Harry Potter'-schurk over mogelijke terugkeer in nieuwe film

Keert papa Malfoy terug als het van 'The Cursed Child' komt?

Er wordt al een tijdje gesproken over een mogelijke nieuwe Harry Potter-film. Een acteur, die een van de grote schurken in de franchise speelt, laat zich nu uit over zijn mogelijke terugkeer.

Het gaat hier om Jason Isaacs, die in meerdere films te zien was als Lucius Malfoy, de vader van Draco en een van Voldemorts belangrijkste volgelingen. Op het einde van de franchise maakt hij zich uit de voeten met zijn familie, nadat Voldemort wordt verslagen.

Meer
In het toneelstuk genaamd Harry Potter and the Cursed Child speelt Lucius echter een belangrijke rol. Ondanks het feit dat Isaac hier een fan van is, weet hij niet of hij zin heeft om terug te keren als The Cursed Child verfilmd zou worden.

Zo zegt de acteur tijdens een recent interview: "Ik heb het toneelstuk gezien en het was echt absoluut fantastisch. Het bracht veel mensen naar het theater, zelfs mensen die nooit gingen. Het werkte echt als een toneelstuk en dat was ook wel te zien".

Film
Als The Cursed Child echter omgetoverd zou worden tot een film weet Isaacs niet of het wederom een succes zou zijn: "Soms werken bepaalde dingen wel als een toneelstuk maar niet als een film. Sommige boeken zijn perfect om er een theaterstuk van te maken, anderen weer niet".

"Dus ja, wat kan ik hier over zeggen... Ik weet het niet, het enige wat ik nu weet is zeg nooit nooit! Uiteindelijk gaat het allemaal om het script. Het allerbelangrijkste is gewoon of het gaat om een goed script of niet."

Het kan dus wel maar heel erg optimistisch klinkt de acteur niet. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen, aangezien studio Warner Bros. snel nieuwe Harry Potter-films schijnt te willen maken.

NieuwsFilm

meest populair