Dit iconische vechtspel komt nu weer naar het witte doek

Dit iconische vechtspel komt nu weer naar het witte doek

'Street Fighter' krijgt een nieuwe verfilming.

Bijna 30 jaar na de geflopte 'Street Fighter'-verfilming met Jean-Claude van Damme, krijgt het iconische vechtspel opnieuw een kans op het witte doek. Legendary heeft namelijk de film- en tv-rechten van de franchise bemachtigd en gaat samen met ontwikkelaar Capcom werken aan een verfilming.

MK vs Street Fighter
Street Fighter is niet de enige franchise die tientallen jaren na een geflopte verfilming weer terugkomt met een nieuwe film. In 2021 kwam namelijk de reboot uit van grote concurrent Mortal Kombat.

De franchises nemen het al jaren tegen elkaar op de videogame-markt. Aangezien Mortal Kombat (2021) een vervolg krijgt, gaan de twee franchises ook op het witte doek concurreren met elkaar.

Succesvolle verfilmingen
De aankondiging van een nieuwe 'Street Fighter'-film ligt in lijn met het grote succes van recente game-verfilmingen als The Last of Us en de 'Sonic'-films. Deze week verschijnt The Super Mario Bros. Movie in de bios. Ook deze film lijkt een groot succes te worden.

Vergeten waar de 'Street Fighter'-film uit 1994 over ging (geen zorgen, je bent niet de enige)? Hieronder bekijk je dan de grappige 'Honest Trailer' van de film.



NieuwsFilm

meest populair