Heel lang hoef je niet te wachten op de John Wick spin-off 'Ballerina': datum bekend!

Heel lang hoef je niet te wachten op de John Wick spin-off 'Ballerina': datum bekend!

Houden jullie het nog een jaar vol?

John Wick 4 draait momenteel in de bioscopen en is een grote hit. Of het komt van een vijfde deel is echter verre van zeker, maar geen zorgen, John Wick keert sowieso terug in de spin-off Ballerina. Nu weten we ook wanneer we deze blockbuster kunnen verwachten.

In Ballerina is de hoofdrol weggelegd voor Ana de Armas. Zij wist al eerder hoge ogen te gooien in films als Blade Runner 2049, Knives Out en No Time to Die. Ze staat er echter niet alleen voor, want ook Keanu Reeves zal in de film wederom in de huid kruipen van de moordmachine John Wick.

Wanneer
Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van de derde John Wick-film, genaamd Parabellum, maar weer voor het vierde hoofdstuk. De film zal dus laten zien hoe de zwaargewonde Wick zich schuilhoudt bij the Bowery King nadat hij is verraden door Winston.

Hij komt echter een andere succesvolle 'hitwoman' tegen, met de bijnaam Ballerina. Zij is uit op wraak nadat haar familie werd vermoord. Of zij echter samenwerkt met Wick of hem het leven lastig maakt is nog niet geheel duidelijk.

Release
Wat het ook wordt, we komen er volgend jaar achter. De actiefilm zal namelijk over iets meer dan een jaar, op 7 juni 2024 om precies te zijn, in de bioscopen te zien zijn. Heel erg lang hoeven we dus niet meer te wachten.

De kans is ook groot dat de eerste beelden de komende maanden vrijgegeven zullen worden, dus hou FilmTotaal goed in de gaten!

NieuwsFilm

meest populair