Bekijk de hitfilm 'A Man Called Otto' met Tom Hanks al heel snel online

Bekijk de hitfilm 'A Man Called Otto' met Tom Hanks al heel snel online

Tom Hanks als de chagrijnige buurman Otto is binnenkort al te zien!

A Man Called Otto met Tom Hanks in de hoofdrol draaide de afgelopen tijd in de bioscopen en was best een aardige hit te noemen. De verfilming van een bestseller weet kijkers te trekken. Goed nieuws voor wie de film nog niet heeft gezien (of wie deze nog best een keer wil bekijken): A Man Called Otto is binnenkort al thuis te zien!

De film - gebaseerd op de bestseller Een Man die Ove heet - is al heel snel thuis te bekijken. Pathé Thuis voegt namelijk op maandag 10 april A Man Called Otto toe aan het streamingaanbod.

Alleen te koop
Helaas betekent dat nog wel dat de film alleen te koop is vanaf dat moment. Het duurt daarna nog enkele weken voordat A Man Called Otto voor een lagere prijs te huur is.

Norse buurman
De ongelukkigheid van een chagrijnige weduwnaar neemt ernstige vormen aan, wanneer zijn functie als hoofd van zijn buurtgroep wordt afgenomen. Hij geeft het op en wil zelfmoord plegen, maar elk van zijn pogingen wordt verstoord door een situatie die ertoe leidt dat hij een buurman of -vrouw in nood moet helpen. Hierdoor vormt hij nieuwe relaties die leiden tot de nodige zelfreflectie.



NieuwsFilm

meest populair