'Super Mario' laat mensen de bioscoop platwalsen

'Super Mario' laat mensen de bioscoop platwalsen

Ondanks de zwakke ontvangst gaan de miljoenen binnenstromen.

Het was uiteraard te verwachten dat een animatiefilm over Mario Bros het goed zou gaan doen in de bioscoopzalen. De financiële verwachtingen voor de score tijdens het eerste wereldwijde weekend zijn dan ook groots.

Helaas blijkt de ontvangst onder recensenten van The Super Mario Bros. Movie erg matig. Dit zal de box office-cijfers ongetwijfeld maar beperkt beïnvloeden. De belangrijkste doelgroep gaat toch wel.

Grote opbrengst
De website Deadline brengt nu het bericht dat de animatiefilm van Illumination and Universal Pictures het paasweekend gaat veroveren. Alleen al in de States zou er zo'n $125 miljoen opgehaald gaan worden.

In de rest van de wereld zou de score oplopen tot boven de $100 miljoen waardoor de mondiale teller na aankomend paasweekend al ruim boven de $225 miljoen zal staan. Dit zou betekenen dat Mario het beter doet dan de derde film van Ant-Man.


The Super Mario Bros. Movie
In The Super Mario Bros. Movie hoor je stemmen van onder meer Chris Pratt en Anya Taylor-Joy en het verhaal gaat over loodgieters Mario en Luigi die in een magische wereld belanden terwijl ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn repareren. Mario gaat op avontuur om zijn broer te vinden met hulp van Toad en Prinses Peach.



NieuwsFilm

meest populair