Gefrustreerde Marvel-acteur stapt over naar DC en geeft Marvel trap na

Gefrustreerde Marvel-acteur stapt over naar DC en geeft Marvel trap na

Er had volgens Frank Grillo veel meer ingezeten.

Behoorlijk wat acteurs willen maar wat graag een schurk spelen in het MCU. Zo hebben we al talloze topacteurs in de huid zien kruipen van grote villains, maar een bekende Hollywood-ster heeft hier toch spijt van.

Het gaat hier om niemand minder dan Frank Grillo. De acteur dook het eerst op in Captain America: The Winter Soldier als de undercover-agent Brock Rumlow die uiteindelijk Crossbones wordt. Deze transformatie gebeurde in Captain America: Civil War, maar was niet echt geweldig uitgevoerd.

Dood
Na enkele minuutjes legt de schurk al het loodje. Dit was nogal een anticlimax voor een schurk die al lang werd opgebouwd, maar dus maar weinig te doen krijgt en niet echt veel indruk maakt.

De Russo broertjes probeerden dit nog enigszins recht te zetten met een cameo in Avengers: Endgame maar dit was niet genoeg om Grillo blij te maken.

DC
Voor Grillo is het Marvel hoofdstuk dan ook voorbij en keert hij zich nu tot DC. Hier liet hij zich tijdens een recent interview over uit, al haalde hij wel nog even uit naar zijn eigen personage.

Zo zegt de acteur: "Ze hebben nooit een verhaal verteld over Crossbones. Het is zo'n gaaf en interessant personage, maar Marvel besteedde er bijna geen aandacht aan. Hij had er veel langer bij moeten zijn".

Overstap
Om zich alsnog te bewijzen in het superheldengenre maakt Grillo nu de overstap naar de grote concurrent. Zo vervolgt hij: "Fans hadden graag meer gezien van Crossbones, maar dat is het nooit van gekomen. Ik ben zelf ook teleurgesteld en dat is waarom ik nu naar DC ga".

Het lijkt erop dat Grillo Rick Flag Sr. zal gaan spelen in Creature Commandos, maar meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair