Voorlopig geen ruimte meer voor groots Marvel-personage

Voorlopig geen ruimte meer voor groots Marvel-personage

Maar er zijn zeker nog genoeg verhalen te vertellen!

Hoewel we aan het einde van Avengers: Endgame een zeer voldane Captain America te zien kregen, zijn er volgens acteur Chris Evans nog genoeg verhalen te vertellen rondom het personage. Alleen wel pas wanneer de tijd daar is.

Nadat Captain America in de laatste Avengers-film terugkeerde in de tijd, om de Infinity Stones terug te brengen, besloot hij daar te blijven om zijn leven met Peggy Carter door te brengen. In een laatste shot verscheen hij als veel oudere man, waarmee we afscheid leken te nemen van het personage.

C2E2 2023
Op de Chicago Comic & Entertainment Expo afgelopen weekend liet Evans, wie het bekende personage tot op heden heeft verwezenlijkt, zich uit over diens toekomst. Zo zei hij onder meer dat het momenteel helemaal niet goed voelt:

"Het is vreselijk lastig. Kijk, ik hou enorm van het personage, Captain America betekent heel veel voor mij. En denk ik dat er meer Steve Rogers-verhalen te vertellen zijn? Natuurlijk, maar daar ben ik wel zuinig op. Op dit moment voelt het niet goed. Het accepteren van de rol is echter wel de beste beslissing uit mijn leven."

Toekomstplannen
Wat Marvel precies met het personage van plan is blijft enkel speculeren. Maar dat er met een rijke geschiedenis aan comics op de planken nog genoeg verhalen te vertellen zijn is wel zeker. Chris Evans heeft er in ieder geval duidelijk oren naar om weer in de huid van het personage te kruipen.

NieuwsFilm

meest populair