'Evil Dead Rise' is duidelijk dé horrorfilm om dit jaar echt te zien

'Evil Dead Rise' is duidelijk dé horrorfilm om dit jaar echt te zien

De critici zijn lovend over de film.

Evil Dead Rise, de geanticipeerde vijfde film in de Evil Dead-filmreeks, is bijna te zien in de bioscoop. Warner Bros. Pictures heeft een laatste trailer gedeeld die veel recensies bevat van allerlei critici. Als we ze moeten geloven, lijkt het de horrorfilm van het jaar te worden.

Zeer positief
De film heeft momenteel een Rotten Tomatoes-score van 96% na 25 recensies. Overweldigend positief dus. Hieronder lees je een aantal reacties.

Zo zegt Lex Briscuso van The Wrap het volgende:
""Evil Dead Rise" schuwt niet wat de franchise zo groot maakt: rivieren van bloed, onverbiddelijk kwaad met bekende gezichten en ingenieuze wapens in de strijd tegen het demonische onbekende."

Ook Rafael Motamayer van Polygon is goed te spreken over de film. Hij vindt het een mooie samenkomst van de roots van de filmreeks en moderne horror:

"Een perfecte onboarding-film voor een nieuwer publiek dat nog nooit een Evil Dead-film heeft gezien, maar voor oude fans ademt het nieuwe lucht in een klassieke horror-komediefranchise, waarbij Raimi's old-school aanpak wordt gemengd met de nieuwe, gruwelijke horror."

Bijna te zien
Evil Dead Rise zie je vanaf 20 april in de bioscoop, nog een kleine twee weken wachten dus. De cast van de film bestaat onder andere uit Alyssa Sutherland, Morgan Davies en Lily Sullivan. Hieronder bekijk je de 'Final Review Trailer'.



NieuwsFilm

meest populair