Waar gaat de 'Star Wars'-film 'Dawn of the Jedi' over?

Waar gaat de 'Star Wars'-film 'Dawn of the Jedi' over?

Een unieke Star Wars-film.

Gisteren kwam er nog een artikel langs dat er in de komende dagen hoogstwaarschijnlijk nieuwe Star Wars-films zouden worden aangekondigd tijdens het Star Wars Celebration event. Dat is zeker het geval. Maar liefst 3 nieuwe films in 'a galaxy far, far away' komen eraan, waaronder Dawn of the Jedi. Lees hieronder waar deze film over gaat.

Dawn of the Jedi is namelijk wel een heel apart verhaal, aangezien dit zich maar liefst 25.000 jaar zal afspelen voor de gebeurtenissen van de 'eerste' Star Wars-film, Episode I - The Phantom Menace.

Ver terug
Aangezien we héél ver terug gaan in de tijd, zullen de gebeurtenissen van Dawn of the Jedi zich afspelen voor alles wat te maken heeft met the Old Republic en ook voor de nieuwe, nog te verschijnen Disney+ serie, The Acolyte.

James Mangold, voornamelijk bekend van Logan, zal de regie voor zijn rekening nemen. Hij werkte recentelijk nog samen met 'het Huis van de Muis' aan de nieuwe Indiana Jones film, Dial of Destiny.

Wat te verwachten
Het lijkt erop dat we tijdens deze film kennis gaan maken met de allereerste Jedi (oftewel Prime Jedi) en de stichters van de Jedi order: Cala Brin, Garon Jard, Rajivari en Ters Sendon.

Het is nog niet bekend wanneer de film te zien zal zijn, maar het unieke Star Wars-verhaal is er eentje die heel anders zal zijn dan de rest. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair