'Star Wars X' met Daisey Ridley gaat verder met Skywalker Saga

'Star Wars X' met Daisey Ridley gaat verder met Skywalker Saga

Dus toch meer Skywalker verhalen!

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat Disney hoogstwaarschijnlijk afstand zou nemen van Skywalkers om zich op nieuwe Star Wars-personages te richten. Nu weten we dat er drie films aankomen, maar eentje draait om niemand minder dan Rey. Hier is wat we tot nu toe weten over dit project.

Actrice Daisy Ridley was de hoofdrolspeelster en het belangrijkste figuur van de laatste trilogie. Zij heeft al eerder laten weten best wel terug te willen keren naar 'a galaxy far, far away', zo lang het zou gaan om een goed script. Dat blijkt nu het geval te zijn.

Wat te verwachten
Ridley kruipt opnieuw in de huid van Rey in de film die geregisseerd zal worden door Shareem Obaid-Chinoy, genaamd Star Wars: New Jedi Order. Dit verhaal speelt zich 15 jaar af na de gebeurtenissen in The Rise of Skywalker.

Dit betekent dat Rey nu ongeveer 35 jaar oud zal zijn (dit komt wel veel meer overheen met de leeftijd van de actrice zelf, aangezien zij vandaag de dag 30 is). Dit is als het ware Episode X waar enkele dagen geleden nog een artikel over langskwam op FilmTotaal.



Verhaal
Het is vooralsnog niet geheel duidelijk waar de film precies om zal draaien, maar het lijkt erop dat Rey, die nu een Jedi Master is, probeert een nieuwe Jedi Order te creëren.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat zij op zoek naar personen die 'Force-gevoelig' zijn. Sommige mensen veronderstellen dat ze zelfs Grogu van The Mandalorian tegen het lijf zal lopen.

NieuwsFilm

meest populair