Vin Diesel over de nieuwe 'Fast X': "zo'n film heb ik nog nooit gezien"

Vin Diesel over de nieuwe 'Fast X': "zo'n film heb ik nog nooit gezien"

De acteur spreekt vol lof over de volgende film in de 'Fast & Furious'-franchise

Actiefans zitten er al een tijdje klaar voor: de nieuwe aanwinst in de Fast & Furious filmreeks. De tiende film in de franchise belooft dan ook het begin van een spectaculaire finale te zijn. Vin Diesel is in ieder geval te spreken over de nieuwe Fast X.

In een nieuw voorproefje van de nieuwe Fast X spreekt de cast vol enthousiasme over het tiende deel van de populaire actiefranchise.

Terug naar het begin
De cast en crew van de film zegt behoorlijk wat in petto te hebben voor de Fast & Furious fanaten. Zo laat regisseur Louis Leterrier weten dat ze voor deze film "terug naar de oorsprong van Fast & Furious" zijn gegaan. Wel lijkt dit vervolg er nog een schepje bovenop te doen.

Alles uit de kast
Als we de cast moeten geloven, hebben de makers alles uit de kast gehaald voor het tiende deel. Zo vertelt John Cena: "Alles is groter, beter, en komt binnen als een klap tegen de kaak."

Ook Vin Diesel belooft de kijkers een spektakel. "Zo'n film heb ik nog nooit gezien."

"Het begin van het einde"
Met de komst van Fast X wordt het einde van de Fast & Furious franchise ingeluid. De film is namelijk het eerste deel van een tweedelige finale van de filmreeks. Na Fast X zal er dus nog maar één film in de franchise verschijnen.

"Het is het begin van het einde. Het is de optelsom van alles waar we van houden in het 'Fast & Furious' universum," aldus Leterrier.

Fast X is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast een voorproefje.



NieuwsFilm

meest populair