Verklapt James Gunn nu wie er in 'Guardians of the Galaxy Vol.3' om het leven komt?

Verklapt James Gunn nu wie er in 'Guardians of the Galaxy Vol.3' om het leven komt?

De regisseur heeft het erover met zijn fans.

James Gunn mag dan wel nu de nieuwe grote baas bij DC zijn, dat betekent niet dat hij niet meer actief is bij Marvel. De regisseur brengt later dit jaar Guardians of the Galaxy Vol.3 uit en het schijnt erop dat dit een tranentrekker gaat worden.

De filmmaker maakte ook al de twee eerste Guardians of the Galaxy-films en liet ook hierin andere helden sneuvelen. Zo offert Groot zich in het eerste deel op voor zijn vrienden (al komt hier wel een 'andere' Groot voor terug) en redt Yondu het leven van Peter Quill in het tweede deel, al kost dit hem wel zijn eigen leven.

Meer
Hoogstwaarschijnlijk gaat er ook in het derde deel weer iemand dood. Gunn zei al eerder over de aanstaande Guardians-film: "Dit is het einde van de Guardians zoals we ze kennen. Het is een enorm grote film, maar het is ook duister... Het wordt anders dan de rest".

Al een tijdlang wordt er gespeculeerd over wie het niet overleeft, al komt bijna elke keer weer dezelfde naam naar boven, namelijk Rocket, de geliefde wasbeer die wordt ingesproken door Bradley Cooper. Gunn lijkt dit nu ook zelf misschien wel min of meer aan te geven.

Vragen
Gunn is behoorlijk actief op sociale media en nam recentelijk weer de tijd om uitgebreid te reageren op de nodige vragen. Toen hem werd gevraagd of Rocket zou sneuvelen, reageerde de regisseur enkel en alleen met de simpele emoji van de grote ogen. Hij wil zich er dus niet over uitlaten, maar lijkt wel aan te geven dat dit wel eens zou kunnen kloppen.

Volgende maand komen we erachter of Rocket het wel of niet haalt. In de onderstaande trailer ziet het er wel uit alsof hij het lastig gaat krijgen...



NieuwsFilm

meest populair