Jack Black weet de perfecte acteur voor vervolg 'Super Mario Bros.'

Jack Black weet de perfecte acteur voor vervolg 'Super Mario Bros.'

Black heeft een bijzondere suggestie.

The Super Mario Bros. Movie is afgelopen week uitgekomen in de bioscoop en het is meteen al een groot succes. Een vervolg lijkt dus onvermijdelijk. Jack Black heeft nu al een acteur in zijn hoofd die zijn stem kan verlenen aan een rol in het vervolg.

Wario
In een nieuw interview met GameSpot had Black het erover dat het geen gegeven is dat zijn personage Bowser ook in een eventueel vervolg te zien is. Als dat het geval is, grapte de acteur dat hij de perfecte acteur in gedachten heeft om de volgende vijand te spelen:

"Weet je, wat als er een krachtigere, kwaadaardigere schurk is?. Dan moet ik misschien worden ingeschakeld om Mario en de rest te helpen ons universum te verdedigen tegen een andere onzichtbare kracht van het kwaad. Denk jij wat ik denk? Wario. Pedro Pascal is Wario."

Wario is de herkenbare rivaal van Mario die in de jaren na zijn introductie de protagonist werd van zijn eigen spellen Wario Land en WarioWare.



Herkenbare stem
Pedro Pascal heeft dankzij zijn hoofdrol in The Mandalorian misschien wel een van de meest herkenbare stemmen in Hollywood. Black's idee is dus niet eens zo gek.

Nu te zien
The Super Mario Bros. Movie zie je nu in de bioscoop. Hieronder bekijk je nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair