Deze fantastische fan-edit van de 'Barbie'-trailer corrigeert alvast dit foutje

Iets belangrijks wat leek te missen is even toegevoegd.

Al met zijn eerste beelden wist Barbie van regisseuse Greta Gerwig hoge ogen te gooien bij het publiek. De tweede trailer verscheen enkele dagen geleden nog online, en ook deze veroverde het internet.

De hype voor de aankomende Barbie met Margot Robbie en Ryan Gosling begint aardig op te lopen bij het publiek. Middels kleurrijke trailers en een heuse 'Barbie Selfie Generator' waarmee je zelf je eigen Barbie-poster kunt maken lijkt de marketing voor de film effectief te zijn.

Incomplete marketing
Toch lijkt deze haast perfecte marketing campagne incompleet, aangezien er nog één specifiek dingetje blijkt te missen.

Fans hebben zelfs al voorafgaand aan de marketing meermaals laten weten dat het toch wel schandalig zou zijn als ze dat ene bekende nummer nou niet zouden gebruiken.

Correctie
Een enthousiaste fan vond het zo wel genoeg, verzamelde al het beeldmateriaal wat to op heden is vrijgegeven en corrigeerde datgene waar de marketing de mist in ging door middel van een eigen Barbie-trailer. Hieronder kun je het fantastische resultaat bekijken.



Het duurt nog eventjes voordat de film in bioscopen zal verschijnen, dus het zal nog altijd kunnen dat Aqua's "Barbie Girl" in een tv-spot of officiële trailer gebruikt zal worden. Tot dat moment kan je tenminste terugvallen op deze leuke fan-edit.

Barbie is vanaf aankomende zomer 19 juli te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de officiële tweede Teaser Trailer voor de film.



NieuwsFilm

meest populair