Haters Brie Larson krijgen draai om de oren in trailer 'The Marvels'

Haters Brie Larson krijgen draai om de oren in trailer 'The Marvels'

Het muzieknummer van Beastie Boys is niet voor niets uitgekozen.

Gisteren verscheen dan eindelijk de trailer van The Marvels, waarvoor Brie Larson opnieuw terugkeert als superheldin Captain Marvel. Toen zij haar eigen solo-film kreeg in 2019 was er echter veel kritiek, maar Marvel bijt nu van zich af met de eerste beelden.

Niet iedereen is een fan van Larson als Captain Marvel. Ondanks het feit dat zij zeker wel goed kan acteren (denk bijvoorbeeld maar aan Room, waar ze zelfs een Oscar voor won) zijn genoeg mensen niet overtuigd van haar prestatie als Captain Marvel. In 2019 ging het echter wel erg ver...

Campagne
Er werd destijds zelfs een petitie gelanceerd om Larson 'meer te laten lachen', iets wat ze in de film niet zo heel veel doet. In de The Marvels-trailer is het duidelijk te merken dat Marvel deze mensen die achter de petitie stonden even de mond wil snoeren.

Op een gegeven moment hoor je het muzieknummer 'Intergalactic' van de Beastie Boys, waarvan de allereerste zin is: "Well, now, don't you tell me to smile". Puur toeval of een sneer van Marvel naar de mensen die kritiek hebben? Het lijkt toch wel met opzet gedaan te zijn.

Reactie
Larson liet zich ook al over het incident uit, toen Captain Marvel uitkwam. Toen zei ze het volgende: "Ik neem aan dat de meeste mensen dit krijgen te horen en zich afvragen: "Is dit echt waar mensen zich druk over maken en zulke dingen zeggen?" Maar ja, dit gebeurt inderdaad wel vaker..."

"Genoeg vrouwen en meisjes zien dit en zeggen: "Ja, ik ken dat gevoel" en voor degenen die niet onze lichamen hebben kunnen erbij stilstaan en denken: "Wacht, is dit iets dat regelmatig voorkomt?". We moeten beter dan dit zijn en ervoor zorgen dat dit stopt".

Bekijk hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair