Het Nederlandse bioscooppubliek over 'Black Lotus': "1 ster voor Rico Verhoeven"

Het Nederlandse bioscooppubliek over 'Black Lotus': "1 ster voor Rico Verhoeven"

Erg matig ontvangst voor de blockbuster met The Prince of Kickboxing.

Afgelopen woensdag en donderdag ging de Engelstalige film Black Lotus in première. In de actiefilm heeft de Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven de hoofdrol. 'The Prince of Kickboxing' verdedigde zijn Glory-kickbokstitel al tien keer succesvol.

De grote vraag die je nu mogelijk hebt is: "Is de film de moeite waard?" Uiteraard kun je dat nog altijd beter zelf beoordelingen in de bioscoop, maar we werpen in dit bericht een blik op de ontvangst onder het publiek.

Erg wisselend
Na al wat wisselende en soms ook erg matige recensies, blijkt dat de ontvangst onder het publiek niet veel beter is. Op Moviemeter zien we na (slechts) vier stemmen een 1,75/5. Op zijn minst mager te noemen.

Op Twitter zien we verschillende reacties. Naast wat korte positieve reacties zoals "super gave film, hopen dat er een deel 2 komt" van MuisHenk23 lezen we ook duidelijk mindere reacties.

Ster voor Rico
"Vanavond naar black lotus geweest. 0,5 * voor de mooie opnames in de hoofdstad," schrijft ferdy.B en Phil Jong komt met: "een hoopvol begin" en "Rico Verhoeven is de publiekstrekker in deze flop. 1 ster voor hem".

Wil je Black Lotus zelf beoordelen? Dan kan dat nu in bijna iedere Nederlandse bioscoop.








NieuwsFilm

meest populair