Deze epische actiefilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze epische actiefilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

In een klap staat The Woman King in de Netflix Top 10.

Op de eerste plaats in de Netflix Top 10 staat de Nederlandse film Kwestie van Geduld en de tweede plek is ingepikt door Hunger. Nieuw op de derde plaats is The Woman King, de prima ontvangen actie/dramafilm die verleden jaar in de bioscopen verscheen.

The Woman King komt van regisseur Gina Prince-Bythewood, bekend van The Old Guard. Netflix omschrijft de film met woorden als "episch" en "strijd" en er zijn rollen voor onder meer Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch en John Boyega.

Sterk ontvangen
De epische film werd erg goed ontvangen. Op de Tomatometer staat The Woman King op 94 procent en de IMDb noteert een prima 6,8/10 na zo'n 60 duizend stemmen. FilmTotaal-recensent Arjan Welles gaf de film 3 sterren:

"De spil van The Woman King wordt gevormd door Davis die met de rol illustreert dat ze werkelijk in elk personage kan duiken. Ze is een opvallende keuze van de casting directors en vervult haar rol met verve."

Nu op Netflix
Wil je The Woman King graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Vrouwelijke krijgers
In de jaren 1820 stoomt een ervaren generaal een nieuwe generatie vrouwelijke krijgers klaar om hun koninkrijk te beschermen tegen de vijand. Geïnspireerd door ware gebeurtenissen.

NieuwsFilm

meest populair