Volgende film van Martin Scorsese is goed voor twee plaspauzes

Volgende film van Martin Scorsese is goed voor twee plaspauzes

Ook met namen als Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons en Cara Jade Myers.

Van Martin Scorsese hebben we al heel wat uiteenlopende films gezien en die films staan regelmatig bekend om de lange speelduur. Zo duurde zijn meest recente film The Irishman, verschenen op Netflix, maar liefst 209 minuten.

Die drie en een half uur gaat Scorsese nu ruimschoots overtreffen met zijn aankomende film: Killers of the Flower Moon. Er werd al verwacht dat die film lang zou duren en nu is de speelduur officieel bekend.

Bijna 4 uur
Met 225 minuten duurt Killers of the Flower Moon 3 uur en 45 minuten en het is bijna ondenkbaar dat de film gekeken kan worden zonder plaspauze, misschien wel twee.

De film duurt dus ruim een kwartier langer dan The Irishman en is een klein uur langer dan The Wolf of Wall Street die op de kop af drie uur duurde.

Leonardo DiCaprio
In de film zie je rollen van onder meer Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion en Tantoo Cardinal.

De wereldpremière vindt plaats tijdens het filmfestival in Cannes op 20 mei. Naar verwachting verschijnt de film beperkt in de Nederlandse bioscopen in oktober, om vervolgens op Apple TV+ beschikbaar te komen.



NieuwsFilm

meest populair