Mogelijk keert Sylvester Stallone toch weer terug naar 'Rocky'

Mogelijk keert Sylvester Stallone toch weer terug naar 'Rocky'

Gaat hij dan een serie maken?

De Creed-films spelen zich af in het Rocky-universum, dus de nodige fans vonden het behoorlijk jammer dat Sylvester Stallone niet terugkeerde als de spierbundel voor het derde Creed-avontuur. Nu is er echter weer goed nieuws, want misschien keer Sly wel weer terug!

Er is namelijk sprake van een Rocky-serie. Stallone was nog tamelijk onbekend toen hij doorbrak in 1976 met Rocky, waarvan hij ook het script schreef. Vervolgens keerde hij nog eens vijf keer terug en nam hij soms zelfs de regie voor zijn rekening. Sommige mensen vonden het dan ook zonde dat hij niet meer terug zou keren.

Maar toch
Misschien dat daar dus nu verandering in gaat komen. Amazon Studios heeft namelijk grote plannen met de geliefde franchise en wil deze behoorlijk uitbreiden. Een Rocky serie van Stallone is volgens de bekende filmwebsite Deadline een mogelijkheid. De serie zal normaalgesproken een jonge Rocky moeten volgen, hoe hij werkt voor de Mafia en in zijn vrije tijd bokst.

Amazon heeft namelijk recentelijk een deal getekend met Stallone en zijn bedrijf, Balboa Productions, waardoor zij nu samen films en series kunnen maken. Blijkbaar zijn er ook de nodige gesprekken gevoerd over eventuele Rocky projecten.

Lastig
Er is echter een probleempje. Stallone en Amazon mogen hier dan wel interesse in hebben, het valt nog te zien of dit gaat lukken i.v.m. de Rocky-rechten. Stallone kan het namelijk allesbehalve goed vinden met Irwin Winkler, die altijd al heeft meegewerkt aan elk Rocky project en over de rechten beschikt. Stallone is echter niet blij met de weg die Winkler is ingeslagen.

NieuwsFilm

meest populair