Johnny Depp op posters voor zijn opvallende nieuwe film

Johnny Depp op posters voor zijn opvallende nieuwe film

De acteur speelt de hoofdrol in 'Jeanne du Barry'.

Heel even leek het erop dat we Johnny Depp niet meer in Hollywood zouden zien. De acteur werd aangeklaagd door zijn ex-vrouw, Aquaman-actrice Amber Heard, maar won de rechtszaak afgelopen zomer. Nu deze vervelende periode achter de rug is keert hij terug.

Depp was niet meer welkom bij de Fantastic Beasts-franchise. Ondanks het feit dat hij een van de hoofdrollen speelde, moest hij vertrekken en werd zijn Grindelwald vervangen door die van Mads Mikkelsen.

Toch weer
Nu dat de acteur onschuldig is verklaart, wil menig regisseur weer met hem samenwerken. Maïwenn le Besco stond helemaal vooraan in de rij en wist de Pirates of the Caribbean-acteur te strikken voor haar nieuwe film, Jeanne du Barry.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er echter nog een artikel langs op FilmTotaal dat de regisseuse (zij zal ook te zien zijn in de film) en haar hoofdrolspeler het eigenlijk helemaal niet met elkaar kunnen vinden, wat voor de nodige problemen zou zorgen. Of dit nu klopt of niet, de film komt er in ieder geval. Nu zijn ook de eerste posters online te vinden.

Nog even wachten
De film kent volgende maand tijdens het film festival in Cannes zijn première. In Nederland zal de film pas vanaf september in de bioscoop te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de twee onderstaande posters, al zal er ongetwijfeld binnenkort ook een trailer opduiken.



NieuwsFilm

meest populair