Johnny Depp kreeg een fortuin voor een film met slechts 150 woorden

Johnny Depp kreeg een fortuin voor een film met slechts 150 woorden

Maar eerlijk is eerlijk, zijn acteerprestatie mag er zeker zijn!

Johnny Depp heeft al heel wat iconische personages gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Jack Sparrow in The Pirates of the Caribbean-franchise of Willy Wonka in Charlie and the Chocolate Factory. Voor een bekende film kreeg hij enorm veel betaald en dat terwijl we hem nauwelijks te horen krijgen.

Het gaat hier om Edward Scissorhands van Tim Burton uit 1990. Depp speelt de hoofdrol en kruipt in de huid van Edward. Hij werd gecreëerd door een uitvinder, die helaas stierf voordat hij Edward af kon maken. Hierdoor heeft Edward scharen waar eigenlijk handen moeten zitten. Bekijk hieronder nogmaals de trailer van de fantasiefilm.



Kassa
De film deed het erg goed. Op IMDb scoort hij bijvoorbeeld een hele mooie 7,9 en op Rotten Tomatoes staat de film weer op een 89%. Zeker niet verkeerd, en ook de box-office resultaten mochten er zijn.

Edwards Scissorhands kost ongeveer 20 miljoen dollar om te maken maar bracht maar liefst 53 miljoen dollar op, iets dat voor die tijd helemaal niet slecht was. Depp kreeg dan ook flink voor de film betaald, dit terwijl hij eigenlijk nauwelijks in te horen is.

150 woorden
Ondanks het feit dat Depp zijn acteerprestatie sterk werd onthaald en de nodige filmfanaten helemaal weg zijn van zijn prestatie, hoeft hij niet veel te zeggen. Zo zegt de geliefde acteur maar slechts 150 woorden, waar hij ongeveer 3 miljoen dollar voor kreeg. Helemaal niet verkeerd dus!

Depp zal over niet al te lang te zien zijn in Jeanne du Barry, waar eerder vandaag nog de eerste posters van verschenen. Deze zijn hier te zien.

NieuwsFilm

meest populair