Veelbelovende 'Peter Pan'-remake later deze maand nog op Disney+

Veelbelovende 'Peter Pan'-remake later deze maand nog op Disney+

Een film van de maker van 'The Green Knight'.

Disney+ presenteert later deze maand weer een interessante film: Peter Pan & Wendy. In deze speelfilmversie is klassieke verhaal - vol avontuur, verloren kinderen en piraten - magischer dan ooit.

Disney heeft de afgelopen jaren vele animatiefilms omgetoverd tot speelfilms. Dat is niet alleen commercieel interessant, maar ook een mooie manier om nieuwe generaties kennis te laten maken met deze fantastische verhalen.

Nooitgedachtland
Nog deze maand neemt Disney ons mee naar Nooitgedachtland: de wereld van Peter Pan waar volop avontuur valt te beleven, maar gevaar altijd op de loer ligt.

Peter Pan & Wendy, waarvan de beelden veelbelovend ogen, is een film van regisseur David Lowery. Hij maakte eerdere mooie films als The Green Knight (2021) en Pete's Dragon (2016).


Peter Pan & Wendy (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, e.a.
Wendy, een jong meisje dat bang is haar kindertijd achter zich te laten, ontmoet Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje Tinkelbel en Peter reist Wendy naar het magische Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piraat Kapitein Haak en begint een spannend avontuur dat haar leven voor altijd zal doen veranderen.



Peter Pan & Wendy is vanaf 28 april op Disney+ te zien.

NieuwsFilm

meest populair