Briljante trailer voor 'Superman': doe maar een remake?

Briljante trailer voor 'Superman': doe maar een remake?

De oude klassieker ontvangt een gloednieuwe trailer.

De nostalgie spat van het scherm in een gloednieuwe trailer voor Richard Donner's Superman (1978), maar dan in een passend modern jasje.

Het is tegenwoordig niet ongebruikelijk dat Warner Bros. een moderne trailer vrijgeven voor de vele klassiekers die hun catalogus rijk is.

Vaak gebeurt dit vanwege de release van een klassieker op fysieke media, zoals bijvoorbeeld voor Casablanca of de recente release van The Maltese Falcon.

85ste verjaardag
Ook Richard Donner's originele Superman (1978) krijgt nu een eigen 'moderne' trailer ter ere van Superman's 85th anniversary wat gisteren plaatsvond. Bekijk hieronder het overtuigende resultaat.



Superman: Legacy
Ook James Gunn trok naar zijn socialmediakanalen en deelde ter ere van de 85ste verjaardag van de superheld een update over zijn aankomende Superman: Legacy, waarvoor de pre-productie nu van start is gegaan.


Tijdloos
Deze moderne trailers laten wel op een leuke manier zien hoe klassiekers nog altijd verkocht kunnen worden middels moderne marketing, evenals hun blijvende populariteit. Deze moderne trailer voor Superman zou je haast enthousiaster maken voor Gunn's Superman: Legacy.

Richard Donner's Superman is nu verkrijgbaar op 4K UHD en Blu-ray en te streamen via HBO Max. Daarbij zal Superman: Legacy vanaf 11 juli 2025 te zien zijn in de wereldwijde bioscopen.

De eerstvolgende DC film zal The Flash zijn, welke vanaf 15 juni te zien is in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de trailer nogmaals.



NieuwsFilm

meest populair