James Gunn deelt zeer goed nieuws over zijn nieuwe 'Superman'-film

James Gunn deelt zeer goed nieuws over zijn nieuwe 'Superman'-film

De pre-productie is van start!

De ogen van alle DC-fans zijn momenteel op James Gunn gericht. Niet alleen is hij de nieuwe studiobaas samen met Peter Safran, maar neemt hij ook de regie van de aanstaande Superman-reboot Superman: Legacy op zich. Gunn deelt nu heel goed nieuws over de film die zijn DCU aftrapt.

Script is geschreven
Gunn onthulde ter ere van Superman's 85e 'verjaardag' dat zijn script voor Superman: Legacy klaar is en nu de pre-productie van de film is afgetrapt. De pre-productie omvat momenteel o.a. het ontwerpen van kostuums en productie:



Synopsis
De officiële synopsis van Superman: Legacy luidt als volgt:

"Superman Legacy vertelt het verhaal van Supermans reis om zijn Kryptonische afkomst te verenigen met zijn menselijke opvoeding als Clark Kent uit Smallville, Kansas. Hij is de belichaming van de waarheid, gerechtigheid en de Amerikaanse manier, geleid door menselijke vriendelijkheid in een wereld die vriendelijkheid als oubollig ziet."

Even wachten
De film is pas vanaf 11 juli 2025 te zien in de bioscoop. DC-fans kunnen voor die tijd nog genieten van films als The Flash, Blue Beetle en Aquaman: The Lost Kingdom.

Van deze films is The Flash als eerste te zien, namelijk op 15 juni. Je bekijkt de trailer van de geanticipeerde film hieronder.



NieuwsFilm

meest populair