Will Smith en Martin Lawrence gespot op de set van 'Bad Boys 4'

Will Smith en Martin Lawrence gespot op de set van 'Bad Boys 4'

De opnames lijken officieel van start te zijn gegaan

Een paar maanden terug kondigden Will Smith en Martin Lawrence aan dat Bad Boys 4 er definitief zal komen. De opnames lijken nu van start te gaan, gezien beide acteurs zijn gespot op de filmset.

Bad Boys 4 is alweer de vierde film waarin we rechercheurs Mike Lowrey (Smith) en Marcus Burnett (Lawrence) kunnen aanschouwen. Beide acteurs zijn nu gespot op de filmset in Atlanta in de United States.

Will Smith
Fresh Prince of Bel-Air-acteur Will Smith lijkt alles op alles te zetten om zijn carrière weer op het juiste pad te krijgen. De acteur riskeerde vorig jaar volledig gecanceld te worden wegens de klap die hij gaf aan Chris Rock tijdens de Oscaruitreikingen.

Alhoewel het er even op leek dat de carrière van de acteur was verwoest, lijken de studiobazen er toch vertrouwen in te hebben. Zo werd er eerder al bekend gemaakt dat hij terug zal keren in de sequel op Aladin, ook bederft het dus niet de pret om een sequel te maken op Bad Boys for Life.

Regisseurs
Ook de regisseurs van Bad Boys for Life, Adil El Arbi en Bilall Fallah, zijn weer van de partij. Bad Boys for Life liet de bioscoopkassa's flink rinkelen en wist een indrukwekkende $425 miljoen dollar op te halen bij de Box Office.

Met de release van Bad Boys for Life mocht FilmTotaal het regisseursduo interviewen. Het interview kan je hieronder bekijken:



Setfoto's
Op de nieuwe setfoto's van Bad Boys 4 zien we zowel Smith als Lawrence. Waar Smith een simpel trainingspak lijkt te dragen, is Lawrence in opmerkelijk vieze kleding te zien.

Bekijk hier de setfoto's

Er is vooralsnog geen plot of releasedatum van Bad Boys 4 bekend.



NieuwsFilm

meest populair