Nieuwe beelden 'The Little Mermaid' brengen Ariel aan land

Nieuwe beelden 'The Little Mermaid' brengen Ariel aan land

Meer betoverende beelden van het klassieke sprookje.

Het officiële Twitter-account van The Little Mermaid heeft een nieuwe teaser online gezet. We worden getrakteerd op nieuwe beelden en gezang.

De zeemeermin Ariel is de jongste dochter van koning Triton die over het onderwaterrijk heerst. Gefascineerd door de mensenwereld weet Ariel op een dag een prins te redden van verdrinking. Ze wordt verliefd en is vastbesloten hem beter te leren kennen. Dit zorgt voor spanningen met haar vader. De zeeheks Ursula beraamt intussen een sluw plan.

Nieuwe beelden
In de nieuwe teaser zet Ariel voet aan land en horen we het nummer "Part of Your World" dat door Halle Bailey prachtig wordt gezongen. Ook zien we meer van Ursula en Triton die het tegen elkaar opnemen. Bekijk de volledige teaser hieronder:



Enthousiasme over de film
Hoewel de film nog niet uit is, lijken de acteurs al erg enthousiast. Bailey vertelde aan Edition Magazine dat ze dankbaar is dat de film een persoonlijke blik werpt op het personage van Ariel.

Ook Melissa McCarthy, die Ursula speelt, is dol enthousiast. "Ik heb enorm genoten van het maken van deze film. Het is me een waar genoegen geweest.''

The Little Mermaid is vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair