Wolverine zal 'herboren' worden in de Marvel-film 'Deadpool 3'

Wolverine zal 'herboren' worden in de Marvel-film 'Deadpool 3'

Ryan Reynolds kan niet wachten om het op te nemen tegen de nieuwe Wolverine in 'Deadpool 3'.

Negen keer heeft Hugh Jackman de rol van Wolverine op zich genomen over een tijdsspanne van zeventien jaar. Na Logan in 2017 leek het afgelopen te zijn, maar met Deadpool 3 stapt hij nog voor één keer in de rol. Tegenspeler Ryan Reynolds onthult nu meer over de nieuwe Wolverine, die ons te wachten staat.

Vorig jaar ging Jackman akkoord om terug te keren in zijn iconische rol van Wolverine in het nieuwe deel van de Deadpool-filmreeks. Daarin komt hij tegenover Wade Wilson te staan, a.k.a. Ryan Reynolds.

Bevriende rivalen Hugh Jackman en Ryan Reynolds zijn al jaren bezig met hun broederlijke ruzies uit te vechten in de media, en met de aankomende film krijgen de fans waar ze al jaren naar uitkijken. Nu is er eindelijk meer informatie gedeeld over hoe Wolverine zal zijn in de film.

Ryan Reynolds
In een gesprek met Entertainment Tonight zei Reynolds: "We wilden dit al tientallen jaren doen... het is vreemd genoeg het perfecte moment... Ik denk dat hij er klaar voor is. Ik denk dat hij opgewonden is."

Hij ging verder: ""En wat we hem pitchten voor de film bood hem voldoende afwijking van het personage dat hij al kende, het personage dat hij heeft achtergelaten. Dit geeft hem iets compleet nieuws om te spelen en iets waar hij echt enthousiast over is."

Bekijk het interview hieronder.


Knorriger
Wat weten we nu al van Wolverine 2.0? Naar verluidt zal hij in Deadpool 3 "knorriger" zijn, maar dus ook heel anders dan in de eerdere films. Het is alleen nog even wachten totdat het te zien zal zijn.

Deadpool 3 komt op 8 november 2024 uit in de bioscoop.




NieuwsFilm

meest populair