In 'Deadpool 3' kun je opmerkelijk superheldenteam terugverwachten

In 'Deadpool 3' kun je opmerkelijk superheldenteam terugverwachten

Zal X-Force terugkeren uit hun dood?

Inmiddels is het al duidelijk dat er een Deadpool 3 komt. Wat we kunnen verwachten is echter nog niet duidelijk. Toch lijkt acteur Ryan Reynolds op zijn Twitter te hinten naar een terugkeer van de X-Force.

Op de post van Reynolds is een foto te zien van de X-Force uit Deadpool 2. Daarboven schreef hij: "X zal voor altijd leven". Het bevestigt natuurlijk nog niks, maar hij lijkt zeker naar iets te hinten. Bekijk zelf de post hieronder.



X-Force in Deadpool 2
Het team maakte al zijn debuut in het tweede deel. Echter liep het niet heel goed af voor de meesten. Op hun eerste missie gaan ze behalve Domino allemaal op redelijk brute wijze dood.

Dan vraag je je natuurlijk af hoe ze kunnen terugkeren. Echter zagen we in een stukje na de aftiteling hoe Wade Wilson terug in de tijd reisde en Vanessa redde van haar dood. Het zou dus mogelijk zijn dat hij nog wat leden van de groep kon redden van hun dood.

Voor nu staat Deadpool 3 gepland voor eind 2024. Echter zou dat altijd nog naar voren of naar achteren kunnen worden gehaald.

NieuwsFilm

meest populair