Nieuwe film van Johnny Depp komt in Nederland uit in de bioscoop

Nieuwe film van Johnny Depp komt in Nederland uit in de bioscoop

We moeten wel nog meerdere maanden wachten.

Heel even leek het erop dat we Johnny Depp niet meer in Hollywood zouden zien. De acteur werd aangeklaagd door zijn ex-vrouw, Aquaman-actrice Amber Heard, maar won de rechtszaak afgelopen zomer. Nu is hij dan ook echt terug.

Zijn eerstvolgende film is Jeanne du Barry, een Franstalige film waarin Depp de hoofdrol speelt. De film kent volgende maand tijdens het film festival in Cannes zijn première.

In Nederland zal de film pas vanaf september in de bioscoop te zien zijn, maar we worden nu wel al getrakteerd op een nieuwe trailer.

Verhaal
In de film speelt Maïwenn Le Besco (eveneens de regisseuse) de rol van de verleidelijke Jeanne Vaubernier. Zij wordt naar het paleis gestuurd van de machtige koning Louis XV, die zij volledig voor zich weet te winnen met haar charmes.

Niet iedereen is echter een fan van Vaubernier en haar relatie met de koning en proberen hier dan ook een stokje voor te steken. Bekijk de trailer hieronder.



Wachten
De film kent volgende maand tijdens het film festival in Cannes zijn première. In Nederland zal de film pas vanaf september in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair