Remake van iconische film 'White Men Can't Jump' krijgt trailer

Remake van iconische film 'White Men Can't Jump' krijgt trailer

De bekende sportfilm uit de jaren 90 krijgt een remake

Wie het heeft over basketbal-films, heeft het natuurlijk over White Men Can't Jump. De iconische komedie uit 1992 wordt een nieuw leven ingeblazen met de komst van een gloednieuwe remake. De trailer is nu te zien.

De nieuwe White Men Can't Jump is een vernieuwde versie van de originele film uit de jaren '90.

Jaren '90 basketbal
In de originele White Men Can't Jump speelt Woody Harrelson een oplichter genaamd Billy die op de vlucht is voor schuldeisers. Wanneer hij op een dag een groepje zwarte jongens uitdaagt voor een basketbalwedstrijdje, blijkt Billy een groot talent te hebben voor de sport.

Gevaarlijk spelletje
Eén van de jongens Sidney, gespeeld door Wesley Snipes, komt met het idee om samen met Billy geld te verdienen door mensen uit te dagen voor basketbalwestrijden. Hij weet echter niet dat Billy achtervolgd wordt door twee gangsters.

Remake
De nieuwe remake van de film is geregisseerd door Calmatic. Calmatic regisseerde eerder dit jaar House Party, een vervolg op de gelijknamige film uit 1990.

Walls en Harlow
De twee hoofdrollen in de film zullen gespeeld worden door Sinqua Walls en Jack Harlow. Waar Walls al eerder te zien was in films als The Blackening en Nanny, is voor bekende rapper Harlow de film zijn acteerdebuut.

White Men Can't Jump is vanaf 19 mei te zien op Disney+. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair