Netflix Originals: dit zijn 5 angstaanjagende horrorfilms van Netflix zelf

Netflix Originals: dit zijn 5 angstaanjagende horrorfilms van Netflix zelf

5 topfilms om nu te bekijken.

Inmiddels heeft Netflix flink wat eigen producties uitgebracht. Hieronder lees je over 5 oorlogsfilms van Netflix zelf die zeker de moeite waard zijn.

Eli
Een jongen die wordt behandeld voor zijn auto-immuunziekte ontdekt dat het huis waarin hij woont niet zo veilig is als hij dacht. Eli is geregisseerd door Ciaran Foy, die hiervoor horrorhit Sinister 2 maakte.



Apostle
In 1905 komt een zwerver op een gevaarlijke missie om zijn ontvoerde zus te redden in aanraking met een sinistere religieuze sekte op een afgelegen eiland. De film is geschreven en geregisseerd door Gareth Evans, de man achter de ijzersterke The Raid-films.



1922
Een eenvoudige maar trotse boer in het jaar 1922 besluit zijn vrouw te vermoorden voor financieel gewin, en overtuigt zijn zijn tienerzoon om te helpen. Maar hun daden hebben onvoorziene consequenties. Gebaseerd op de novelle van Stephen King.



Gerald's Game
Gerald's Game is de tweede Stephen King-film op deze lijst en gaat over een stel dat probeert hun huwelijk op te fleuren in een afgelegen huis aan een meer. Nadat de man plotseling overlijdt, wordt de vrouw met handboeien aan hun bed geboeid achtergelaten en moet ze vechten om te overleven zichzelf te bevrijden.



No One Gets Out Alive
Een Mexicaanse vrouw besluit op naar de VS te immigreren om de 'American Dream' na te jagen. Nadat ze gedwongen wordt een kamer in een pension te nemen, belandt ze in een nachtmerrie waaraan ze niet kan ontsnappen.



NieuwsFilm

meest populair