De mooiste Bond-girl kiest de nieuwe 007 voor 'Bond 26'

De mooiste Bond-girl kiest de nieuwe 007 voor 'Bond 26'

Ana de Armas weet het wel!

Ana de Armas is niet meer weg te denken uit Hollywood. De actrice wist hoge ogen te gooien in films als Blade Runner 2049, Knives Out en speelde een Bond-girl in No Time to Die. Helaas lijkt zij niet terug te keren voor meer 007 avonturen, al weet zij wel wie ze wil zien als de nieuwe geheim agent.

De Armas dook op in de laatste Bond-film van Daniel Craig. Ondanks het feit dat ze niet zo heel erg lang in de blockbuster te zien is, vonden de nodige filmfananten haar een van de hoogtepunten van de film. Nu Craig klaar is moet er echter een nieuwe Bond gevonden worden en lijkt de franchise volledig 'gereboot' te worden.

Nieuwkomer
De kans is dus tamelijk klein dat De Armas opnieuw te zien zal zijn als Paloma. Dat betekent echter niet dat ze stil zit. Nu komt binnenkort alweer haar nieuwe actiefilm uit, genaamd Ghosted, waarin ze (opnieuw) naast Chris Evans te zien zal zijn.

De twee sterren geven op dit moment de nodige interviews om hun nieuwste film in het zonnetje te zetten en werden tijdens een recent gesprek gevraagd wie de nieuwe Bond moet worden. Beiden kwamen ze met andere namen.

Antwoorden
Zo zegt Evans grappend: "Ik zou het best wel willen doen!". De Armas gaat verder door te zeggen: "Ik denk dat Paul Mescal heel goed zou zijn". Evans noemde juist hierna weer een van zijn Marvel-collega's: "Paul Mescal is inderdaad geweldig, maar ik ben zelf een grote fan van Aaron Taylor-Johnson".

NieuwsFilm

meest populair