Paul Walker keert terug als Brian O'Conner in 'Fast X'

Paul Walker keert terug als Brian O'Conner in 'Fast X'

De regisseur van de blockbuster laat zich erover uit.

Enkele dagen geleden verscheen de nieuwe Fast X-trailer, waarin behoorlijk wat bekende gezichten in te zien zijn. Nu zegt de regisseur van de blockbuster dat niemand minder dan Paul Walkers Brian O'Conner ook in de film te zien zal zijn.

In alweer de tiende Fast & Furious-film zitten bekende namen zoals Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson, die er al sinds het begin hij horen. Anderen, zoals Charlize Theron, John Cena en Jason Statham kwamen het team nog niet zo heel lang geleden versterken, maar ook Brie Larson en Jason Momoa hebben voor Fast X getekend.

Team
Behoorlijk wat grote namen dus, maar de vraag die al maandenlang behoorlijk wat fans bezighoudt is: zit Walkers Brian O'Conner ook in de film? Tijdens een recent interview laat de regisseur, Louis Leterrier, zich erover uit.

"Brian leeft nog in de 'Fast & Furious'-wereld, dat hebben we wel gemerkt in de vorige delen. Zo zien we in het negende deel zijn auto wanneer hij naar de familiereünie komt. Dus ja, er is wel iets gepland!"

Wat te verwachten
Wat dit precies inhoudt, dat wil Leterrier nog niet verklappen, al zegt hij wel min of meer wat we kunnen verwachten: "'Fast X' springt veel op en neer tussen het heden en het verleden. Jullie krijgen Brian in het verleden te zien, maar niet in het heden".

"De Walker-familie heeft altijd een belangrijk deel uitgemaakt van deze franchise en nog steeds. Het moet wel perfect gedaan worden. James Wan had het perfecte einde voor het zevende deel, dus Brian moet ook op een perfecte manier terugkeren!"

Bekijk hieronder nogmaals het mooie en emotionele einde van Fast 7.



NieuwsFilm

meest populair