Eindelijk een update over de derde 'Sherlock Holmes' met Robert Downey Jr.

Eindelijk een update over de derde 'Sherlock Holmes' met Robert Downey Jr.

Het lijkt er toch nog van te komen!

De meeste mensen kennen Robert Downey Jr. van zijn Iron Man rol in het MCU, maar de acteur heeft nog heel wat andere iconische rollen gespeeld. Zo ook Sherlock Holmes in twee films, maar komt het ook nog van een derde film?

De eerste keer dat we Downey als de wereldberoemde detective zagen was in 2009. De film werd sterk onthaald, waardoor twee jaar later een vervolg uitkwam, genaamd Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Derde deel?
Het is echter nooit gekomen van een derde deel, maar dit is wel nog steeds mogelijk. Tijdens een recent interview liet producente Susan Downey zich erover uit: "Dit is wat ik jullie erover kan zeggen: we hebben recentelijk een gesprek gehad met Robert en we hebben het er toen over gehad".

"En ja, hij heeft hier zeker wel oren naar. We doen het wanneer het het juiste moment is en met de goede mensen, maar het is nog steeds een prioriteit voor de studio en Robert zelf". De kans lijkt dus tamelijk groot dat het er alsnog van gaat komen.

Lastig
Guy Ritchie maakte de eerste twee delen, maar regisseur Dexter Fletcher zou het stokje van hem overnemen. Helaas heeft de pandemie roet in het eten gegooid. Zo zei hij al eerder: "Covid heeft de film geen goed gedaan..."

"Ik geloof wel dat het er nog van gaat komen. Het moet ook gewoon gemaakt worden, want het is een fantastisch verhaal. Filmfanaten willen het zien en wij willen het maken, dus ik houd zeker goede hoop!"

Bekijk hieronder nog eens een van de gaafste scènes uit de eerste Sherlock Holmes-film.



NieuwsFilm

meest populair