Grote Marvel-cameo's in de nieuwe actiefilm 'Ghosted'

Grote Marvel-cameo's in de nieuwe actiefilm 'Ghosted'

Een reünie voor team Cap in een romcom?

Dit artikel bevat spoilers voor Ghosted!

Deze week verscheen de nieuwe romantische actiefilm Ghosted op Apple TV+. Chris Evans en Ana de Armas zijn niet de enige sterren in de film. Het lijkt namelijk wel een Avengers-reünie.

Cole wordt verliefd op de raadselachtige Sadie. Ze blijkt als geheim agent werkzaam te zijn. Voordat ze een tweede date kunnen plannen, worden Cole en Sadie meegesleurd in een internationaal avontuur om de wereld te redden.

Marvel-cameo's
Naast Captain America zelf, maken meer Marvel-acteurs een cameo in de rom-com. Zo wordt het koppel gevolgd door premiejager gespeeld door Falcon-acteur Anthony Mackie. Ook Winter Soldier-acteur Sebastian Stan maakt een cameo. Hij wordt vervolgens vermoord door Mackie's personage, die hem aanrijdt met een auto.

Maar de terugkeer van Team Cap is nog niet alles. Ook Deadpool-acteur Ryan Reynolds verschijnt in de film, als een ex-vriendje van Sadie.

Flop of niet?
Ondanks de grote sterrencast scoort de film erg matig. Op Rotten Tomatoes krijgt Ghosted een magere 29%. Het publiek lijkt wel meer van de film te genieten en geeft een score van 61%.

Ghosted is nu te zien op AppleTV+.



NieuwsFilm

meest populair