Disney was niet blij "met bepaalde dingen" in de 'Super Mario Bros.'-film

Disney was niet blij "met bepaalde dingen" in de 'Super Mario Bros.'-film

Een van de acteurs spreekt zich er nu over uit

The Super Mario Bros. Movie domineert momenteel de Box Office en sprint momenteel richting de $1 miljard dollar wereldwijd. Toch is dit niet de eerste verfilming die gebaseerd is op de Italiaanse loodgieter. De eerste prent, uit 1993, was een regelrechte flop. Het blijkt nu dat filmstudio Disney er ook alles behalve blij mee was.

Super Mario Bros. is een film uit 1993 met Bob Hoskins en John Leguizamo. In een interview spreekt laatstgenoemde zich uit over de nieuwe Super Mario-film en over hoe Disney ontevreden was met de prent uit 1993.

Disney
In 1993, nog voordat Super Mario Bros werd opgenomen, heerste er al veel ontevredenheid bij Disney. Een paar weken voor de opnames moesten meerdere stukken herschreven worden. Acteur John Leguizamo denkt wel te weten waarom.

"De regisseurs hadden een een hele duistere visie van de film waar Disney absoluut niet oké mee was. Zo werden meerdere stukken geknipt uit de scène met de strippers en werden er zelfs met CGI dingen aangepast". aldus Leguizamo.

Diversiteit
John Leguizamo is zelf niet tevreden met de nieuwe The Super Mario Bros. Movie. Volgens de acteur mist er diversiteit in de casting.

"Ik ga de film niet kijken. Ze hadden een Latijns-Amerikaans personage kunnen casten zoals ik.. mijn casting toentertijd was vernieuwend en dat hebben ze nu tegengehouden. Ze hebben de inclusie verpest", vervolgt de acteur.

Alhoewel de acteur uiterst verbittert is omtrent het hele Super Mario-verhaal, lijkt de wereld er weinig last van te hebben. De film staat momenteel al in de Top 5 van de best verdienende films van Universal Studios ooit.



NieuwsFilm

meest populair