Wordt deze geliefde actrice dan de nieuwe Wonder Woman?

Wordt deze geliefde actrice dan de nieuwe Wonder Woman?

Ana de Armas reageert zelf kort maar krachtig op het gerucht.

Als je een beetje het filmnieuws volgt weet je onderhand wel dat James Gunn de nieuwe grote baas is bij de superheldenstudio DC. Hierdoor vinden er de laatste tijd heel wat veranderingen plaats, maar wordt ook Gal Gadot als Wonder Woman vervangen?

Dat is de vraag die de nodige filmfanaten bezighoudt. Niets of niemand lijkt namelijk meer veilig bij DC. Henry Cavill zal niet meer te zien zijn als Superman en ook Patty Jenkins, de regisseuse van de twee Wonder Woman-films, is vertrokken. Het zou dus ergens wel te begrijpen zijn dat Gadot niet zo veel zin heeft om door te gaan.

Wel of niet
Ondanks het feit dat Gunn zei dat Gadot wel gewoon nog terug kon keren en de actrice ook zeer geliefd is, maken behoorlijk wat fans zich zorgen. Zij denken dat zij wel eens vervangen kan worden. Een naam die veel wordt genoemd is die van niemand minder dan Ana de Armas.

De Armas is de laatste jaren een van de grootste namen in Hollywood en weet voornamelijk hoge ogen te gooien in actiefilms. Zo heeft ze al heel wat stoere personages gespeeld in o.a. No Time to Die en The Gray Man. Ook zal ze binnenkort te zien zijn in Ghosted en de John Wick-spin-off Ballerina.

Voorkeur
Niet dat het dus nodig is, maar mocht iemand Gadot vervangen dan is de Armas misschien wel de beste keuze. Tijdens een recent interview werd zij hier zelf ook naar gevraagd, maar haar reactie was duidelijk.

Zo zegt de Armas: "Of ik de nieuwe Wonder Woman zal worden? Nou, ik denk zelf dat Gal Gadot het fantastisch doet, dus in mijn ogen zou zij gewoon moeten doorgaan". Aangezien er zowat elke week nieuw DC-nieuws langskomt, zal er ongetwijfeld snel meer informatie volgen.

NieuwsFilm

meest populair