Eerste poster 'Aquaman and the Lost Kingdom' duikt op

Eerste poster 'Aquaman and the Lost Kingdom' duikt op

Maar heel erg speciaal is het niet.

Bij DC vinden er de laatste paar maanden behoorlijk wat veranderingen plaats, sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas. Jason Momoa keert echter wel gewoon terug voor een nieuw Aquaman-avontuur, waar nu de eerste poster van is opgedoken.

Bij DC is niemand meer veilig. Henry Cavill zal niet meer te zien zijn als Superman, Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins is vertrokken en misschien dat Gal Gadot vervangen zal worden door deze topactrice. Momoa keert echter op z'n minst nog eens terug voor een Aquaman-film.

Laatste keer?
Het is echter ook nog niet zeker of Momoa hierna nog eens te zien zal zijn als de superheld. Er doet namelijk een gerucht de ronde dat hij na The Lost Kingdom stopt als Aquaman om zich vervolgens te focussen op de rol van Lobo, de nieuwe grote schurk van het DC-universum.

Hoe dan ook, voor die tijd zullen we nog een keer kunnen genieten van Aquaman. Eind van dit jaar zal de blockbuster te zien zijn. De komende maanden komen er dus nog wel heel wat beelden langs en nu is de eerste poster online te vinden.

Gewoontjes
Eerlijk is eerlijk, de poster is niet erg speciaal, maar het is dan ook pas de eerste. De volgende beelden zullen wat indrukwekkender zijn (minder kan ook niet echt). Het is in ieder geval goed om te zien dat we vanaf nu getrakteerd zullen gaan worden op meer en meer nieuws.

Bekijk de eerste Aquaman and the Lost Kingdom-poster hier!

NieuwsFilm

meest populair