Eerste poster R-rated komedie met Jennifer Lawrence: 'No Hard Feelings'

Eerste poster R-rated komedie met Jennifer Lawrence: 'No Hard Feelings'

De nieuwe R-rated komedie heeft een eerste, komische poster.

Aankomende zomer worden we getrakteerd op een nieuwe komedie met Oscarwinnares Jennifer Lawrence. En niet zomaar één: de komische No Hard Feelings is namelijk R-rated en dus niet voor de preutse zieltjes. De eerste poster is vandaag uitgebracht.

Jennifer Lawrence laat zich van een andere kant zien in de nieuwe scherpe komedie No Hard Feelings van regisseur Gene Stupnitsky.

Fout, brutaal en hilarisch
Zoals de trailer van de film al verklapt, belooft de nieuwe komedie van Stupnitsky de kijker weer een fout feestje. Zijn eerdere film Good Boys, waarin drie 12-jarige jongens op een hilarisch avontuur volwassen proberen te worden, lijkt dan ook in hetzelfde straatje te liggen.

Vriendin te huur?
In No Hard Feelings speelt Jennifer Lawrence de rol van Maddie, een bezorgkoerier die krap bij kas zit. Wanneer ze op de site Craiglist een advertentie ziet van twee ouders die een vriendin voor hun 19-jarige zoon zoeken, besluit ze te reageren. De ongemakkelijke, onpopulaire Percy krijgt het zwaar voor zijn kiezen met zijn nieuwe, oudere 'vriendin'.

Bekend en beginnend
Naast Lawrence zijn er nog meer bekende gezichten te zien in de film. Zo spelen onder andere Matthew Broderick en Laura Benanti de ouders van de tienerjongen. Percy wordt gespeeld door een nieuw gezicht in Hollywood: de 21-jarige Andrew Barth Feldman.

No Hard Feelings is vanaf 22 juni te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de eerste poster.



NieuwsFilm

meest populair