Arnold Schwarzenegger eindelijk weer in een grote Hollywoodfilm!

Arnold Schwarzenegger eindelijk weer in een grote Hollywoodfilm!

Hij werkt voor de film samen met de regisseur van The Expendables 4.

Arnold Schwarzenegger heeft het de laatste jaren rustig aan gedaan op filmgebied. Maar daar komt nu verandering in: de Governator heeft namelijk getekend voor zijn eerste filmrol in vier jaar!

Terug in actie!
Het betreft de actiefilm Breakout, die gemaakt zal worden door Scott Waugh. Laatstgenoemde komt later in 2023 met actie-sequel The Expendables 4, dus hij weet van wanten.

De laatste keer dat we de Schwarz in een film zagen was als de Terminator in Terminator: Dark Fate in 2019. In de tussenliggende jaren werkte hij wel nog mee aan Netflix-serie FUBAR, die eind mei te streamen zal zijn.

Productiemaatschappij Anton is tevens betrokken bij Breakout. We kennen de maatschappij van o.a. actie-thriller Greenland en HBO-serie His Dark Materials.

Escape Plan?
In de naar verluidt dure actiefilm, zien we hoe Schwarzeneggers personage Reynolds zijn stiefzoon, die is veroordeeld tot 25 jaar cel, uit een buitenlandse gevangenis moet zien te breken. Reynolds krijgt te maken met een race tegen de klok, maar ook met het ruwe hoofd van de gevangenis.

Het is nog onbekend wanneer we Breakout precies kunnen verwachten.



NieuwsFilm

meest populair