Alles wat je moet weten over Marvels 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Alles wat je moet weten over Marvels 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

De laatste 'Guardians'-film van regisseur James Gunn en de huidige teamleden.

Volgende maand pakt Marvel uit met Guardians of the Galaxy Vol. 3 van regisseur James Gunn. Dit is alles wat je moet weten over deze veelbelovende blockbuster.

Vol. 3 vormt het laatste avontuur van de Guardians in de huidige formatie.
Gunn zelf vertrekt bij Marvel omdat hij nu studiohoofd is van concurrent DC.

Waarschijnlijk gaan de Guardians in een andere samenstelling gewoon door. De reeks is ontzettend populair en Marvel heeft ongetwijfeld meer plannen voor deze intergalactische buitenbeentjes.

Veelbelovend afscheid
Gunn kennende belooft Vol. 3 weer een actierijk, grappig en emotioneel verhaal te worden.

Dat blijkt ook uit de eerste reacties. In een aantal landen heeft men de film al mogen zien en de reacties zijn inderdaad veelbelovend.

Superschurk
De grote schurk van de film is The High Evolutionary. Hij experimenteert op levende wezens met het doel deze te evolueren tot betere schepsels. Ook de pratende wasbeer Rocket lijkt een van zijn experimenten.

Deze rol wordt gespeeld door Chukwudi Iwuji. Gunn leerde Iwuji kennen dankzij de DC-serie Peacemaker. De regisseur was zo onder de indruk van Iwuji's werk dat hij hem besloot mee te nemen naar Marvel.


Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoë Saldaña, Karen Gillan, e.a. | Speelduur: 2 uur en 30 minuten | Recensie: nog niet beschikbaar
Peter heeft het nog altijd moeilijk met het verlies van zijn grote liefde Gamora. Wanneer Rocket wordt geconfronteerd met zijn verleden, moet Peter de Guardians leiden op een gevaarlijke missie om hem te beschermen. Daarbij staat niet alleen het voortbestaan van de Guardians op het spel, maar ook het lot van het gehele universum.



Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair