Nieuwe 'Spongebob'-film over Sandy Cheeks aangekondigd door Netflix

Nieuwe 'Spongebob'-film over Sandy Cheeks aangekondigd door Netflix

Het is ondertussen alweer de vierde film over het bekende gele zeesponsje.

Het is ondertussen drie jaar geleden dat het publiek mocht genieten van The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020). Nu is er een nieuwe animatiefilm aangekondigd door Netflix.

De succesvolle animatieserie over het gele sponsje kent iedereen wel, en waarschijnlijk ook de animatiefilm. Echter, de laatste twee films konden nu niet bepaald de grootste successen genoemd worden. Toch lijken Netflix en Nickelodeon genoeg vertrouwen te hebben voor een nieuwe film.

Saving Bikini Bottom
De titel van het nieuwe avontuur zal Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie worden, waaruit blijkt dat niet SpongeBob maar de eekhoorn Sandy juist de voornaamste aandacht krijgt. Het plot voor de animatiefilm klink in ieder geval al erg veelbelovend.

"Wanneer Bikini Bottom plotseling uit de oceaan wordt geschept, reizen Sandy Cheeks en SpongeBob naar Sandy's thuisstaat Texas, waar ze Sandy's familie ontmoeten en Bikini Bottom moeten redden uit de handen van een kwaadaardige CEO."

Eerste blik
Op de socialmediakanalen plaatste Netflix zojuist een aankondiging voor de animatiefilm, met daarbij een eerste leuke afbeelding. Het lijkt er tevens op dat ook deze film opnieuw volledig 3D-geanimeerd zal gaan worden. Bekijk hieronder de eerste foto van de film.



De bekende stemmen keren ook in deze film weer terug, zoals Tom Kenny als SpongeBob, Carolyn Lawrence als Sandy Cheeks, Bill Fagerbakke als Patrick Star, Rodger Bumpass als Squidward Tentacles, Mr. Lawrence als Plankton en Clancy Brown als Eugene H. Krabs.

In de post laat Netflix ook weten dat Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie een release zal krijgen op de streamingdienst in 2024.

NieuwsFilm

meest populair