'Dune: Part Two' wordt het "hoofdgerecht" van de tweeluik

'Dune: Part Two' wordt het "hoofdgerecht" van de tweeluik

Het tweede deel belooft spectaculair te worden.

Warner Bros. Discovery heeft zojuist de eerste beelden van Dune: Part Two laten zien tijden hun presentatie bij CinemaCon. Regisseur Denis Villeneuve deelt gelijk ook een aantal veelbelovende details.

De geliefde regisseur wilde met het tweede deel niet in herhaling vallen en heeft het helemaal anders aangepakt.

Epische oorlogsfilm
Villeneuve vertelde voordat hij de eerste trailer (die nog niet online is geplaatst) debuteerde dat de film heel anders is dan het eerste deel. Zo zit er veel meer actie in:

"Part One is meer een contemplatieve film. Part Two is een actievolle, epische oorlogsfilm. Het is veel compacter. We zijn naar allerlei nieuwe locaties gegaan. Ik wilde geen gevoel van herhaling. Het zijn allemaal nieuwe sets. Alles is nieuw."

Hoofdgerecht
Villeneuve beschreef de eerste film zelfs als een "voorproefje" en noemt Dune: Part Two "het hoofdgerecht". De eerste reacties op de trailer beamen dit ook:


De desbetreffende trailer wordt binnenkort online geplaatst. Volgens de mensen die de trailer hebben gezien, krijgen we onze eerste blik op een compleet kale Austin Butler als Feyd-Rautha Harkonnen en Florence Pugh als princes Irulan

NieuwsFilm

meest populair