Foto van übercoole Knightmare Batman uit 'Justice League' onthuld door Zack Snyder

Foto van übercoole Knightmare Batman uit 'Justice League' onthuld door Zack Snyder

Maar ook krijgen we een 'Superman soldaat' en Iris West te zien.

In Zack Snyders DC-films speelt Batman natuurlijk een grote rol, we krijgen hem ook heel even te zien als Knightmare Batman. Helaas is dit maar van korte duur, maar het is wel gaaf dat de geliefde regisseur nu weer eens een kiekje deelt van deze versie van 'The Dark Knight'.

De SnyderVerse is tot een einde gekomen, maar dat betekent niet dat Snyder niks meer deelt. De filmmaker post namelijk nu enkele plaatjes op zijn Vero-fotopagina, waarin we niet alleen een goede blik krijgen van Knightmare Batman, maar ook van een Superman Soldier en Kiersey Clemons als Iris West.

Foto's
In de eerste foto zien we Ben Affleck als zijn Knightmare Batman, die in een wereld moet zien te overleven die vernietigd is door Darkseid en waarin een duivelse Superman regeert.



Laatstgenoemde heeft ook een leger. Dankzij de onderstaande foto weten we hoe deze soldaten eruit zien.



Tot slot zien we Iris West. Zij zou normaal gesproken de vriendin van Barry Allen spelen in Justice League, maar toen Snyder vertrok en Joss Whedon het stokje overnam besloot hij de film volledig aan te passen.

West werd volledig uit de film gehaald. Snyder liet haar wel 'terugkeren' in zijn Zack Snyder's Justice League. Ook zal zijn in The Flash te zien zijn.



Event
Maar waarom deelt Snyder deze kiekjes nu? Nou, Snyder neemt afscheid van het DCEU het aanstaande weekend tijdens het 'Full Circle'-evenement, waar hij zijn drie DC films zal laten zien. Wil je hier meer over lezen klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair