Deze filmposter van Netflix-film is met recht de slechtste van 2022

Deze filmposter van Netflix-film is met recht de slechtste van 2022

Is er ook een Razzie voor slechtste poster?

Netflix brengt elk jaar weer talloze films en series uit, die allemaal in het zonnetje worden gezet. Dat betekent echter niet dat elk project een hit is. Zo was Fistful of Vengeance ook niet erg indrukwekkend en staat de film vandaag de dag eigenlijk alleen nog maar bekend om de oerlelijke poster.

Op IMDb scoort de actiefilm maar een behoorlijk magere 4,4. Ook het Rotten Tomatoes cijfer is teleurstellend. Hier krijgt hij ook maar een 40% score en is dus behoorlijk 'rotten'. Maar wat misschien nog wel minder is dan de film zelf is de poster.

Poster
Sommige filmposters verdienen het om ingelijst te worden, maar Fistful of Vengeance hoort hier helaas niet bij. Het lijkt er eerder op dat iemand snel wat stills uit de film heeft geknipt en deze allemaal samen op een achtergrond met wat explosies heeft gezet, maar dit ziet er behoorlijk slordig uit.

Zo vechten twee vrouwen op de poster, maar dit ziet er eerder lachwekkend uit dan indrukwekkend. Ook lijkt het net alsof er een eenhoorn-man op poster staat, maar het gaat hier om een zwaard dat gewoon achter hem zweeft.

Bekijk de afbeelding
De trailer van Fistful of Vengeance kan je hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair