Acteurs stoppen met Marvel: Deze Guardians keren sowieso niet meer terug na 'Vol. 3'

Acteurs stoppen met Marvel: Deze Guardians keren sowieso niet meer terug na 'Vol. 3'

Twee sterren hebben al aangegeven afscheid te nemen van hun Marvel-rollen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal de laatste Guardians-film worden met de huidige bezetting van het intergalactische heldenteam. Deze acteurs hebben in ieder geval al aangekondigd te zullen stoppen met hun Marvel-rollen na Vol. 3.

Regisseur James Gunn neemt na Vol. 3 afscheid bij Marvel om zich volledig te kunnen richten op zijn taken als studiohoofd van concurrent DC.

Einde Gunn-tijdperk
Gunn is een belangrijke speler geweest in het tot leven brengen van de Guardians zoals we die vandaag de dag kennen. Zijn unieke visie heeft ervoor gezorgd dat de personages zo populair zijn geworden.

Hoewel Gunn na Vol. 3 dus stopt, is het niet bekend of Marvel met een andere regisseur door wil gaan om de films te maken. Wel weten we dat we van een aantal Guardians-personages afscheid moeten gaan nemen.

Stoppende sterren
Een aantal sterren hebben inmiddels ook aangeven te zullen stoppen met hun Guardians-rol. Allereerst Dave Bautista als krachtpatser Drax.

Hij stopt vanwege zijn leeftijd en de steeds zwaarder wordende fysieke trainingen. Daarnaast wil de acteur zich meer gaan richten op serieuzere (drama)rollen.



Stokje doorgeven
Ook Zoe Saldana heeft aangegeven na Vol. 3 niet terug te zullen keren.

Zij vindt het een mooi moment om een nieuwe actrice de kans te geven om de rol van de groene krijger Gamora te vertolken.

NieuwsFilm

meest populair