Trailer 'The Little Mermaid': ontmoet Ariël daar nu Aquaman?

Trailer 'The Little Mermaid': ontmoet Ariël daar nu Aquaman?

Het is bijna zo ver!

De release van The Little Mermaid komt steeds dichterbij en dan krijgen we eindelijk te zien hoe de live-action er helemaal uitziet. Met nog een aantal weken op de klok, deelt Disney een nieuwe video van de film.

Om ons nog een tijd zoet te houden, deelt Disney nog maar eens een nieuwe teaser. Daarin is de prachtige onderwaterwereld te zien en maken we kennis met alle personages.

Halle Bailey
In de remake kruipt Halle Bailey in de huid van de prachtige, roodharige Ariel. In de nieuwe beelden zien we ook meer van Melissa McCarthy's Ursula en zien we meer van de koning Triton van Javier Bardem. Die stiekem best wat weg heeft van Aquaman...


Het duurt nog maar een paar weken voordat we Bailey mogen aanschouwen als de nieuwe Ariel in de remake. The Little Mermaid draait vanaf 24 mei in de bioscoop.

Mensenwereld
De zeemeermin Ariel is de jongste dochter van koning Triton, de heerser van het onderwaterrijk. Gefascineerd door de mensenwereld weet Ariel op een dag een prins te redden van verdrinking. Ze wordt verliefd en is vastbesloten hem beter te leren kennen. Dit zorgt voor veel spanning met haar vader en intussen beraamt de gruwelijke zeeheks Ursula een sluw plan.

The Little Mermaid draait vanaf 24 mei in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair