Prachtige posters voor 'The Little Mermaid': de bioscooptopper van 2023?

Prachtige posters voor 'The Little Mermaid': de bioscooptopper van 2023?

Nieuwe posters stellen de personages van de film voor.

Disney komt alweer met een nieuwe live-action versie van één van zijn populairste animatieklassiekers. Deze keer is The Little Mermaid aan de beurt. Walt Disney Studios heeft een aantal prachtige nieuwe posters gepresenteerd die de personages van de film tentoonstellen.

The Little Mermaid oftewel De Kleine Zeemeermin is de klassieker uit 1989 die het begin van de Disney Renaissance inluidde. Disney stond op de rand van de afgrond en het was het enorme financiële succes van The Little Mermaid die de studio heeft gered, en films als Beauty and the Beast en The Lion King mogelijk maakte.

Het verhaal
The Little Mermaid vertelt het verhaal van Ariel, een zeemeermin die meer wil leren over de mensen aan de oppervlakte. Zeemeerminnen mogen niet omgaan met mensen, maar Ariel wordt stapelverliefd op de knappe prins Eric. De zeeheks Ursula kan haar in een mens veranderen in ruil voor haar stem. Ariel volgt haar hart en brengt het hele onderwaterrijk in gevaar.

In de nieuwe versie van The Little Mermaid speelt Halle Bailey de rol van Ariel. Melissa McCarthy speelt de zeeheks Ursula en Javier Bardem speelt Ariels vader Koning Triton. In de nieuwe posters voor de film worden de personages voorgesteld.

Posters
De film wordt geregisseerd door Rob Marshall (Chicago, Mary Poppins Returns), de liedjes uit het origineel keren terug en nieuwe liedjes zijn geschreven door Lin Manuel Miranda (Vaiana, Hamilton).

The Little Mermaid is vanaf 24 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de nieuwe posters hieronder.















NieuwsFilm

meest populair