Liam Neeson maakt vervolg op een van zijn recente hits

Liam Neeson maakt vervolg op een van zijn recente hits

Hij kruipt weer achter het stuur voor een levensgevaarlijke rit.

Enkele jaren geleden liet Liam Neeson nog weten dat hij genoeg had van alle actiefilms en zich wilde focussen op andere projecten, maar dat blijkt niet echt te kloppen. Hij toont nu wederom aan dat hij toch nog wel zin heeft in bombastische films, want hij heeft alweer getekend voor een vervolg op een van zijn eigen actiefilms.

Het gaat hier om een sequel van Ice Road. Het vervolg heet Ice Road 2: Road to the Sky. In het eerste deel onderneemt de Ice Road Trucker Mike McCann (Neeson) nog een levensgevaarlijke missie in Canada, maar nu gaat hij weer naar Nepal voor een ander avontuur.

Wat te verwachten
In het vervolg reist Mike naar Nepal, om zijn belofte na te komen aan zijn overleden broer en daar zijn as te strooien op de Mount Everest. Hij stapt in een bus, die de beruchte Road to the Sky neemt, maar het wordt echter allesbehalve een makkelijk ritje...

Mike en zijn gids worden aangevallen door huurlingen. Mike moet niet alleen zichzelf zien te verdedigen, maar ook alle andere passagiers, die op hem rekenen. Er is echter veel meer aan de hand dan Mike denkt, dus er staat hem weer een loodzware taak te wachten.

Nog even wachten
Schrijver/regisseur Jonathan Hensleigh (o.a. bekend van Armageddon en Jumanji) neemt de regie, net zoals bij het eerste deel, weer voor zijn rekening.

Begin 2024 zullen de opnames van start gaan. Bekijk hieronder nogmaals de trailer van het origineel.



NieuwsFilm

meest populair