Helse horror op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel

Helse horror op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel

De horrorfilm 'The Invitation' is nieuw in de Netflix Top-10.

Deze week zijn er de nodige nieuwe films op Netflix verschenen. Een aantal daarvan is inmiddels de Netflix Top-10 binnengedrongen. Zo heeft de onheilspellende horrorfilm The Invitation de tweede plaats weten te veroveren.

The Invitation - die vorig jaar nog in de bioscopen te zien was - is een heerlijke griezelfilm over een Amerikaanse vrouw die voor het eerst haar familie in Engeland ontmoet. Vanzelfsprekend wordt dat geen gezellige kennismaking.

Populair
Hoewel The Invitation volgens critici niet per se zeer vernieuwend is, zijn de horrorelementen en het spel van de acteurs meer dan prima. Liefhebbers van het genre mogen hem dan ook niet missen.

Het lijkt er ook op dat horrorfans The Invitation massaal op Netflix kijken. Sinds gisteren is de film op de streamingdienst te vinden en vandaag staat hij al op de tweede plaats in de Netflix Top-10.




The Invitation (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jessica M. Thompson | Cast: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Sean Pertwee, e.a.
Na de dood van haar moeder komt de Amerikaanse Evie, die werkt als bediende voor een cateringbedrijf, middels een DNA-test in contact met een verloren gewaande neef genaamd Oliver uit Engeland. Hij nodigt haar uit voor een bruiloft waar ze meer familieleden kan ontmoeten. De Engelse tak van haar familie blijkt behoorlijk welgesteld. Daar stuit Evie echter op een duister en vreemd familiegeheim dat haar leven overhoop dreigt te gooien. Al snel blijkt haar leven in groot gevaar te zijn.


Interesse in deze film? Je kunt The Invitation eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair